Nu voi mai povesti nimic depre Metz deocamdata. Mai am putin si ma intorc acasa. Abia astept! Cred ca imi este dor de casa, de Tours. As vrea sa fie vara. Sa fie cald. Nu ma pot satura de caldura, de soare. Cred ca ar trebui o vizita vite fait en Roumanie si apoi voi aprecia mai bine clima de aici :)). M-am simtit ciudat zilele astea, parca nu mi-am gasit locul. Imi lipseste un scop, un tel, un plan. Unde sa il gasesc?! Unde sa il caut?! As vrea multe, dar nu stiu ce vreau; as face multe dar nu stiu ce sa fac...ciudat,nu? Incerc sa ma regasesc, sa ma caut, sa ma descopar...Dar, gata cu filozofia despre viata!




Pana una alta ieri am fotografiat niste trandafiri si un TGV in gara din Metz, in lipsa de alte preocupari fireste. Ce pot sa spun, pana si TGV-ul care venea de la Paris poate fi subiect de fotografie :)). N-am inebunit, stati linistiti, I was joking!  

So...no words, only pictures...

Un trandafir intr-o gara


Roz sau rosii cum preferati?

Nu m-am asezat pe calea ferata...eram totusi pe peron ;)

Le train numero 5959 en direction de Thinoville....

Dupa ce am terminat treaba la gara (nu, nu m-am dus doar sa fotografiez trenul!) m-am intoirs acasa si am facut o plimbare prin zona, ca sa profit un pic de cele cateva raze de soare...


Satul Burtoncourt
Intre verde si uscat


Mon petit chien
Burtoncourt la orizont
Baloti de paie


O insecta, o floare, o frunza, un lac...simply nature in a sunny sunday afternoon.

SHARE 10 comments

Add your comment

  1. Răspunsuri
    1. :))in lipsa de alte chestii de fotografiat poate fi si el un model :)))

      Ștergere
  2. eu ma plimb cu TGV-ul care circula din orasul meu pana in Paris în doar în cinci ore si jumatate :) Ce poate fi mai comod, decat urcare în centrul Augsburgului, vagon climatizat, legatura curent-electric pentru laptop, vagon restaurant, coborâre în centrul Parisului!
    Frumoase fotografii ai realizat! se simte ca ai un suflet delicat si apreciezi "maruntisurile" - cele care de altfel ne daruiesc adevaratele bucurii cotidiene. Simpatic si prietenul patruped! cum il cheama? :)
    Sa aveti zile frumoase de vara în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Carmen! Da, imi place uneori sa fotografiez si sa ma las impresionata de maruntisuri. Se spune ca de multe ori chiar fericirea omeneasca vine din aceste maruntisuri.
      Da, TGV-ul asta e tare bun si rapid. Drumul din Tours pana la Metz care l-am facut in 6 ore cu masina, acum la intors il voi face in 3 ore cu TGV-ul.
      Prientenul patruped este Azorel, un micut yorkshire terrier cu care impatrim casa si viata de vreo un an de zile.

      Ștergere
  3. Ce-mi plac baloţii ăia, pe câmpul acela verde, arată fabuleux! :) Şi spui 3 ore, 580 km, între Metz şi Tours... Am făcut 3 ore de la Bucureşti la Braşov, dar noi nu suntem aşa de grăbiţi ca francezii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Si mie mi s-a parut fain campul!
      Da cu TGV-ul Metz-Tours faci cam 2 ore jumate -3 ore cam asa. La care se mai adauga o ora de schimbat garile la Paris intre cele 2 trenuri (ca nu este unul direct)...deci total= 3h 1/2-4h. Da, se pare ca francezii sunt foarte grabiti :))

      Ștergere
  4. Ce zona rurala frumoasa, ideala pentru a surprinde cateva imagini de neuitat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da e draguta zona! Am tot zis sa fac o plimbare mai amanuntita prin satele din zona, dar nu am noroc de o zi cu soare...

      Ștergere
  5. Sa tot iesi la duminici pline de fotografie! Big LIKE !

    RăspundețiȘtergere

© BLOGUL LARISEI · THEME BY WATDESIGNEXPRESS