Haideți fraților, iar n-a luat Di Caprio Oscarul?! 

Dă-o naiba de treabă! Pentru cei care nu știu încă, tocmai ce s-au decernat premiile Oscar. N-am văzut festivitatea, dormeam buștean, dar cum m-am trezit am citit lista câștigătorilor. O găsiți aici, dacă sunteți curioși. Nici o surpriză, marele câștigător este 12 years a scalve, film care oricum nu mi-a plăcut. Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal eu speram să-l ia Di Caprio, deși recunosc că nici McConaughey n-a jucat rău în filmul ăla oribil, Dallas Buyers Club, dar măcar pentru rolul secundar mă bucur că i l-au dat lui Jared Leto. La femei, excluzând-o desigur pe Meryl Streep, care ar putea lua câte un Oscar pentru fiecare rol pe care-l face, mie mi-a plăcut mult Emma Thompson în Saving Mr. Banks, dar nefiind nominalizată, atunci mă bucur că premiul s-a dus la Cate Blanchett. Pentru cea mai bună actriță în rol secundar o preferam pe Jennifer Lawrence, sau poate pe Julia Roberts, dar na, cine sunt eu să judec?! 

Acestea fiind spuse, pardon, scrise, să trecem la subiect, adică filmele pe care le-am vazut luna trecută, mai multe filme ca niciodată, vreo 22 la număr, ceea ce înseamnă seara și filmul, cu excepția serilor în care am fost plecată pe undeva. Cred că niciodată n-am văzut atât de multe într-o singură lună, dar multe au fost, puține mi-au rămas în minte, ceea ce mă face să cred fie că cinematografia nu mai este ce-a fost odată, fie că eu trebuie să fac o pauză, sau o selecție mai riguroasă astfel încât să le pot aprecia mai bine.

Am început luna cu I, Frankenstein, un film fantasy care în afara imaginilor spectaculoase și a efectelor destul de reușite, mi s-a părut apă de ploaie.
 
Nici Lions for Lambs (2007) nu mi-a spus nimic, chiar dacă e un film unde-i regăsim laolaltă pe  Tom Cruise, Meryl Streep și Robert Redford. Poate că nu sunt eu prea pasionată de politică și nici n-am o părere prea bună despre așa-zisa "luptă" a americanilor împotriva terorismului, că filmul m-a plictisit la maxim. Păcat de distribuție!
 
Că tot veni vorba de Meryl Streep, actrița mea preferată btw, văzui și noul ei film, August: Osage County. Filmul se pare că are la bază piesa de teatru cu același titlu aparținându-i autoarei Tracy Letts și urmărește relațiile extrem de tensionate, cu multe urcușuri și coborâșuri, dintre membrii familiei Weston. Poate că povestea sub formă de teatru mi-ar fi plăcut, însă traspusa în film mi s-a părut un pic plictisitoare, ba chiar mi-a transmis multă energie negativă. Totuși, trebuie să recunosc că filmul a meritat văzut pentru interpretările actorilor: Julia Roberts, despre care în general nu pot spune că o apreciz prea tare, a jucat foarte bine, iar Meryl Streep...despre ea nici nu mai am cuvinte. Genială!


Tot cu Meryl Streep am mai văzut și Out of Africa (1985), film despre care se zice că ar una dintre cele mai frumoase povești de dragoste de pe marile ecrane. Filmul este despre Karen Blixen, o femeie care, împreună cu soțul ei administrează o plantație de cafea din Kenya. Într-adevăr este o poveste de dragoste foarte frumoasă (nu cea dintre Karen și soț, ci dintre ea și amant, interpretat de Robert Redford), însă mai frumoase ca povestea sunt peisajele africane. Zău că te poți uita la filmul ăsta doar pentru peisaje!
 
Din Africa am trecut în SUA  12 Years a Slave, filmul anului, film se pare inspirat din fapte reale, mai exact din povestea lui Solomon Northup, un negru liber care este răpit și vândut ca scalv. Într-adevăr, povestea este emoționantă, cruzimea, abuzurile, violența, exploatarea sclavilor rămân o pată rușinoasă în istoria Statelor Unite și nu numai, iar curajul și demnitatea de care personajul a dat dovadă sunt de apreciat, însă filmul mie personal nu mi-a plăcut. Actorii nu m-au convins deloc, realizarea și replicile nici atât. Un film mult mai mediatizat decât face. Prefer The Butler, sau The Help, pe aceeași temă.
 


Lăsând poveștile cu sclavi în urmă, un film lejer care m-a surprins pozitiv a fost Saving Mr. Banks cu doi actori care-mi plac foarte tare, Emma Thompson și Tom Hanks. Saving Mr. Banks spune povestea eforturilor lui Walt Disney, timp de două decenii, de a obține drepturile pentru ecranizarea cărții "Mary Poppins" a scriitoarei engleze P.L. Travers, o femeie foarte încăpățânată și deloc dispusă să facă cadou draga ei poveste Hollywood-ului. Mi-a plăcut foarte mult filmul, l-am găsit interesant, relaxant și totodată emoționant, iar interpretarea Emmei Thompson mi s-a părut cea mai bună de anul ăsta.
 


Amatoare de filme despre catastrofe, nu puteam să nu merg la cinema și să nu văd Pompeii. După cum probabil v-ați prins, acțiunea filmului se petrece în anul 79 îH, an în care Veziuviul s-a trezit la viață și a acoperit cu lavă celebrul (astăzi) oraș. Filmul nu-i o capodoperă cinematografică, dar nici rău nu mi s-a părut. Povestea dramatică de dragoste dintre un sclav și o fată frumoasă dintr-o familie bună, forțată de părinți să accepte căsătoria cu un senator bogat, transpusă pe fundalul catastrofei mi-a adus aminte de Titanic... însă firește că nu se ridică la același nivel. Poate că dacă aș fi văzut Pompei la aceeași vârstă aș fi ieșit în lacrimi din sală, dar nu s-a întâmplat. Actorii n-au fost grozavi, Kit Harington, Jon Snow din Game of Thrones pentru cunoscători, e doar drăguț și atât (deși dacă stau bine să mă gândesc doar drăguț era și Di Caprio în '97 ), dar a meritat să dau banii, măcar să văd cum erupe Vezuviul în 3D.
 


Dintre filmele nominalizate anul acesta la Oscaruri, am mai văzut și American Hustle. Nu mă așteptam să-mi placă, dar mi s-a părut fain realizat, colorat, artistic; mi-au plăcut foarte mult cum au jucat actorii, toți, în special Jennifer Lawrence (cred că am devenit fană după rolul ăsta) și a fost o surpriză frumoasă să îl revăd pe Robert De Niro într-un rol de mafiot.
 


La capitolul filme vechi, nevăzute, i-a venit rândul filmului L.A. Confidențial (1997). Nu sunt amatoare de filme polițiste în general, despre corupție, postituție și crimă organizată, dar sunt amatoare de filme ce redau atmosfera anilor '50, iar ăsta mi s-a părut bun. Apoi cum să fie un film prost cu Russell Crowe, Kevin Spacey și Guy Pearce și Kim Basinger. Vi-l recomand fie că sunteți sau nu amatori ai genului. Mare păcat că s-a lansat în același an cu Titanic-ul, ar fi meritat Oscarul... 

Un alt film care mi-a plăcut foarte tare este Philomena, film ce aduce în prim plan drama impresionantă a unei mame care-și caută fiul dat spre adpotie, mai mult, sau mai puțin cu voia ei. A fost un film profund care mi-a generat multe gânduri, nu chiar foarte creștinești și mi-a adus aminte de părerea pe care o am despre acea instituție ce se cheamă biserică. Poate că filmul este o lecție de viață, nu vreau să intru în detalii, pentru că este un subiect delicat, dar în mare vă zic că eu nu prea sunt de acord în toate cazurile (și mai ales în cel din film) cu iertarea semenilor, ci mai degrabă consider că cei vinovați de fapte rele premeditate trebuie să plătească. Aici, acum, nu pe vreo altă lume! Vedeți filmul, e bun și probabil veți înțelege. PS: interpretarea lui Judi Dench este excepțională. 
 


Cu toate acestea, filmul preferat din ultima lună (probabil chiar din ultima vreme) rămâne The Book Thief, dar despre asta v-am povestit într-un articol separat

 
Primăvara asta aștept ca și când Winter's Tale și Noe
iar pe voi vă aștept la discuții! 

   
SHARE 30 comments

Add your comment

  1. In afara de The Book Thief nu am vazut absolut nimic din lista ta si, dupa ce am citit ce ai scris nici ca am sa vad! :)) Acest fim(The Book Thief ) chiar este unul care merita un Oscar!
    Noroc ca la Oscars a luat si Gravity ceva altfel chiar era aiurea editia asta!
    Si totusi din lista ta cred ca asi vrea sa vad Pompeii, pe IMDB este cam prost cotat, dar vorba ta, vreau sa vad cum erupe Vezuviul! :))
    Sa ai o saptamana faina Larisa!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste The Book Thief! Pana la urma depinde mult si de gusturi Minnie, in plus nu neaparat filmele nominalizate la Oscaruri sunt cele mai bune.
      Mie Gravity nu mi-a placut, decat asa la nivel de imagini si efecte. Pompei, nu e capodopera, dar imaginile sunt spectaculoase si nici povestea nu-i rea, desi este banala.
      Iti mai recomand Saving Mr. Banks, actorii sunt buni, muzica e faina, iar scena in care Emma Thompson danseaza este geniala ;).

      Ștergere
  2. e clar ca aia au ceva cu DiCaprio. noroc ca McConaughey a fost genial ca altfel i-as fi injurat si mai rau :-p apropo, dupa Dallas Club, care nu mi s a parut oau ca film, am devenit fan Matthew McConaughey, mai nou ma uit la True Detective (ca mi place si Woody Harrelson)
    Philomena mi-a placut mult si mie. la fel, m am foarte enervat dar in acelasi timp am inteles atitudinea ei (n as putea ever dar poate ca e mai bine pentru noi ca oameni si pentru lumea in care traim).
    Julia Roberts a fost extraordinara, de Mery Streep ce sa mai zic...
    Gravity nu mi-a placut deloc si nu pricep ce a cautat Sandra Bullock printre nominalizate. Cate a fost geniala! nu s fan Jennifer Lawrence dar rolul din American Hustle a fost foarte tare (nici filmul nu-i rau).
    12 Years a Slave nu m-a dat pe spate, previzibil, a luat probabil Oscarul doar ca sa faca istorie (parerea mea). Tot ce mi a ramas din filmul ala e Michael Fassbender, la fel, nu s fan, dar mi se pare foarte bun ca actor (desi cred ca si in real life e cam dus pe campii, poate de aia intra asa bine in roluri de astea twisted)
    mi-au placut mult Nebraska si La Grande Bellezza.
    o sa ma uit la Book Thief ca mor dupa Geoffrey Rush ;-p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot aud de La Grande Bellezza ca-i bun, ia sa ma uit si eu la el!
      Nebraska si Her sunt singurele care nu le-am vazut dintre astea de la Oscaruri.
      Despre Sandra Bullock si eu cred ca nu avea ce cauta in lista. A jucat bine fata de alte roluri in care am vazut-o, dar nu mi s-a parut extraordinara nici mine, sau cel putin nu mai extraordinata ca Emma Thompson in Saving Mr. Banks. In general nu prea inteleg eu ce cauta Gravity la Oscaruri, desi sunt fana a filmelor SF, asta nu m-a dat pe spate.
      Despre Philomena, ai dreptate poate e mai bine ca s-a terminat asa, dar eu clar n-as fi procedat la fel :)))).
      Matthew McConaughey a fost bun, mai ales ca il vazusem numai in comedii romantice pana la filmul asta. Dar totusi as fi vrut sa ia premiul Di Caprio, asa ca idee. Oare cate roluri bune mai trebuie sa faca pana sa ia si el unul?! :))

      Ștergere
  3. Am citit articolul tau ca pe o lectie de filozofie.Nu mai am rabdare si am devenit foarte pretentioasa in a viziona un film.Sunt putine subiectele care ma tin treaza ,dar mai urmaresc marile vedete.Imi place si mie nespus Meryl Streep.Sa vezi cat mai multe filme bune iti urez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Eh, pana la urma fiecare cu pasiunile lui, nu-i asa? Nici eu n-am fost dintotdeauna pasionata de filme, vedeam cate unul din cand in cand, doar in ultimii ani ce am devenit cinefila impatimita :)).
      Meryl Streep este o actrita desavarsita, nu prea cred ca e cineva caruia sa nu-i placa.

      Ștergere
  4. Poate ca Di Caprio o sa ia Oscarul pentru intreaga cariera si gata s-a scos:)) Imi plac filmele cu el, dar nu-s fana, asa ca eu nu sufer asa mult ca n-a luat oscarul. demult nu ma mai intereseaza cine ia oscarul. de prea multe ori s-a intamplat ca cel mai slab film dintre cele nominalizate sa ia oscarul, asa ca am renuntat sa mai cred ca oscarul e intradevar ceea ce se vrea a crede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) da, la concluzia asta am ajuns si eu referitor la DiCaprio. Tina, sa stii ca nici eu nu sunt chiar o fana a lui, dar m-a suprins pozitiv in ultimii ani. Joaca foarte, foarte bine. Putin actori reusesc sa intre asa bine in roluri si sa transmita atat de mult.

      Ștergere
    2. Aici ai dreptate si pe mine m-a uimit cat de bine poate sa joace un rol. Iar ultimile filme mi-au placut toate. Din punct de vedere profesional am tot respectul. Dar stii ca, sa-ti placa mult un actor, trebuie sa mai aiba ceva, sa zicem sa-ti placa fizic macar putin sau nu stiu acel vino-ncoa, pe care eu nu-l gasesc la el. Asta tine strict de gusturile personale, dar ca actor e jos palaria si pe deasupra are si filme bune.

      Ștergere
    3. Da, clar tine si de gusturile personale, despre care stii cum se zice, nu se discuta :)). Poate ca ai dreptate trebuie sa-l aiba si pe "acel vino-ncoa", dar si vino-ncoa-ul e diferit de la persoana la persoana. Eu nu prea pun mult accent pe cum arata un actor in general, dar pe Di Caprio eu oricum il gasesc simpatic. Apoi mai sunt si multi actori care arata foarte bine, dar joaca execrabil.

      Ștergere
  5. Eu m-am uitat lejer la ora normala de seara (sic!) si macar asta e un motiv sa nu fiu frustrata. Ma asteptam sa nu dea astia premiile dupa cum vreau eu si oricum nici n-am vazut toate filmele nominalizate :D

    Cert e ca Sandra Bullock e dovada clara de cum poti fi celebra pentru o grimasa si o voce cu accente de isterie la cam orice replica. Bravo ei, imi e simpatica actrita, dar sa intre in aceeasi categorie cu marea Meryl Streep e prea mult...

    Ma bucur ca a castigat Cate Blanchett, am vazut Blue Jasmine pe avionul transatlantic (era dintre filmele oferite de compania de zbor) si chiar mi-a placut ca e facut cu gust si inspiratie desi subiectul putea usor sa cada in extrema kitsch-ului. N-a cazut.

    Si da, imi pare rau ca iar l-a sarit randul pe Di Caprio, un actor care mi-a devenit antipatic dupa Titanic, dar care pe parcurs m-a "obligat" la recunoasterea meritelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te invidiez pentru asta :)). Eu ar fi trebuit sa ma trezesc pe la 4 dimineata. Daca pica in weekend poate ar fi mers, dar lunea?!
      Nici eu n-am vazut toate filmele, mi-au ramas restante vreo doua pentru care n-am avut inca dispozitia necesara. Pana la urma nu ma pot uita la un film doar pentru ca este nominalizat la Oscar, daca nu-mi spune nimic, desi uneori recunosc, sunt curioasa.
      Cum scriam si mai sus, si mie Sandra Bullock mi s-a parut un pic in plus pe lista. Imi place de ea, dar nu m-a dat pe spate cu rolul din Gravity.
      La Blue Jasmine mie mi-a placut doar interpretarea lui Cate Blanchett; cu ocazia asta mi-am dat seama ca nu sunt chiar o fana a filmelor lui Woody Allen :D.

      Ștergere
  6. La mine la munca e isterie cu Pompeii, deja toata lumea l-a vazut(la cinematograf, evident) mai putin eu. Iti dai seama ca eu habar nu aveam de filmul asta, a venit vorba de Italia, de Vezuviu si de aici a pornit discutia. Asa am aflat. :P In plus noi toti (de la mine de la munca :D ) suntem extaziati cu Hobbitul si daca era un film caruia eu i-as fi acordat Oscarul, acesta era. :))
    Deci, da, vreau sa vad Pompeii in 3D. Sper sa nu fie un film gen "Hercules: The Legend Begins" ca vad ca are o cotatie extrem de mica pe IMDB. :)) Iar Hercules, pe care am avut proasta inspiratie sa-l vad pana la final, m-a indispus total. :))
    In rest am notat unele din filmele recenzate de tine, sper sa le vad...candva. Momentan nu prea sunt in dispozitia necesara pentru filme, de fapt pentru nimic. Deh, astenia isi face in continuare de cap.
    Saptamana excelenta, Larisa, cu multe filme bune! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am vazut inca Hercules; il am in lista, dar n-am ajuns inca la el. Si eu am auzit o multime de pareri negative, dar chiar sunt curioasa sa-l vad. Stii, pana la urma notele de pe IMDB nu trebuie mereu luate-n seama. Sunt multe filme cu cotatii mici, de exemplu, care mie mi-au placut. Stii tu, mai tine si de gusturi. Desigur ca nu sunt capodopere cinematografice, dar pana la urma nici nu trebuie sa fie ca sa-ti placa.
      Pompei e fain de vazut la cinema, in special pentru imagini. Povestea este banala, iar actorii draguti dar slabuti, insa per-ansamblu nu mi s-a parut rau filmul.
      Eu dupa cum probabil stii nu prea sunt fana Hobbit, desi recunosc ca asta al doilea mi-a placut mai mult ca primul.

      Ștergere
  7. si eu am dormit - în pozitia bustean :)) ca si tine, dar cum am ajuns la computer, cum am cautat rezultatele OSCAR si... la fel de dezamagita am fost si eu! Am participat si la concursul de previziuni Oscar pe Cinemarx :)) singurul pe care l-am nimerit a fost Matthew McConaughe :)) Am nimerit si "The Great Beauty" la filme straine si la costume "The Great Gatsby" :) halal previziuni! Nu o sa ajung niciodata în juriu! :))
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai pe meridianul nostru cam era ora de dormit bustean, mai ales lunea dimineata :)).
      Pe mine anul asta nu m-au surprins deloc rezultatele, chiar ma asteptam, mai ales dupa Globurile de Aur si restul premiilor care s-au mai dat inainte. Ca au aveam alte gusturi, asta este o alta poveste :)). Probabil ca ici eu n-am nici o sansa sa fiu in juriu vreodata :))))))

      Ștergere
  8. Din lista ta nu am vazut nici un film, Oscarurile nu ma pasioneaza fiindca nu prea urmaresc filme americane...
    As vrea sa merg la Pompeii, din lista ta am ales si "Out of Africa" si binenteles " the book thief" mi-a fost recomandat de inca 2 prietene dar tot nu am apucat sa ma uit.
    In ianuarie nu am vazut mai mult de 10 filme, dintre care recomand "Le prenom" desi pe la mijloc e enervant inceputul si sfarsitul e comedie buna :), "The best offer" (nu mai tin minte daca l-ai vazut) dar mie mi-a placut mult si "Night train to Lisbon" (un film bun cu scenariu interesant)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine este exact invers, nu prea urmaresc filme straine :))).
      Out of Africa poate fi considerat ca un "film de calatoorii", stiu ca tie iti plac foarte tare. Insa povestea este cam banala, pe alocuri plictisitoare, sau cel putin eu asa am gasit-o
      Bine ca mi-ai adus aminte de The best offer, ustasem de el!
      Iti recomand si eu The book Thief, mai ales daca iti plac dramele de razboi; mie mi s-a parut the best, alaturi de Pianistul.

      Ștergere
    2. Nu prea imi plac filmele istorice dar acesta mi-a fost recomandat de prea multe ori

      Ștergere
  9. Oscarul tinde sa fie politic, cel putin alegerea celui mai bun film al anului imi intareste convingerea an de an, ca e treaba stabilita de alti factori, nu de aia pur cinematografici: talent, scenariu, regie etc. Obama a scazut in sondaje, acum vrea sa fie "mesagerul pacii" prin Ucraina...faptul ca o actrita de culoare, si una necunoscuta chiar, a luat oscarul....hm...multe semne de intrebare. Adu-ti aminte anul trecut, cine a decernat oscarul lui Ben Affleck, si ce film l-a luat....
    Parca te prinde din ce in ce mai bine latura asta critica, de film :D Io nu ma omor dupa filmele actuale, am luat teapa cu trailer-ele care m-au convins sa ma duc la film, si-am iesit dezamagita. aici apar filme noi pe banda rulanta, mai ales inaintea sarbatorilor lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si ca sa vezi, imediat dupa Oscar, filmul "12 Years a Slave" a fost lansat pe blue-ray! Daca filmul n-are succes de casa este rapid lansat pe dvd.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt singura care gandeste asa :D...
      Da, si eu m-am tot gandit la faptul ca actorii de culoare sunt foarte premiati in ultimii ani, fie ca merita sau nu. Nu sunt rasista, Doamne fereste, nici critic de film, dar hai sa fim seriosi, Lupita Nyong'o n-a avut cine stie ce prestatie, ca sa nu mai zic ca a avut doar 2-3 replici in filmul ala oribil.
      Eu n-am vazut ceremonia, dar ma amuzam cu Andrei dupa, cand am aflat ce film a castigat daca oare insusi Obama n-a inmanat premiu' :)), ca stiu ca anul trecut l-a dat nevasa-sa :D.
      Eu mai citesc divese stiri despre Oscaruri asa din curiozitate, insa categoric nu filmele nominalizate sunt cele mai bune.

      Ștergere
  11. Nu ma pronunt despre nimic ca n-am vazut din cele noi vreunul. Iar Oscarul nu ma mai preocupa de vreo 6-7 ani. Mi-am dat seama ca erau nopti pierdute.
    Dar am vazut pe cele vechi de care amintesti: Out of Africa, care mie nu mi-a placut deloc (ceea ce spuneai despre gusturi e real) si am vazut si L.A.Confidential care e genial intrutotul, nu doar ca interpretare. :)
    Articolul tau insa e foarte bine scris. Mi-a facut placere sa-l citesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca tu nu prea esti pasionata de filme Elly draga :).
      Out of Africa nici pe mine nu m-a dat pe spate, insa peisajele sunt minunate.
      Multumesc pt aprecieri. Pupici!

      Ștergere
    2. Incep sa cred ca eu nu m-am prea facut inteleasa in diversele comentarii lasate prin blogosfera :)
      Eu am fost pasionata atat de tare de filme incat mancam filme pe paine, uneori o zi intreaga vedeam doar filme. Doar de cativa ani nu mai vad, mai ales in ultimii vreo trei, nu-mi mai trezesc curiozitatea absolut deloc.
      Dar am vazut foarte multe filme incat se poate si sa fi vazut prea multe. Pana acum ceva vreme ma miram de tata ca nu mai avea mari curiozitati in materie de filme si carti. Dar la fel, cred ca intervine o saturatie.
      La mine saturatia asta s-a suprapus peste starea mea din ultimii ani.

      Ștergere
    3. Nu Elly, eu am inteles ca ai fost la un momentdat pasionata si ca de ceva vreme filmele nu mai prezinta nici un interes. Poate ca m-am exprimat eu gresit, scuze!
      De exemplu eu nu mai ascult muzica de vreo 2 ani, desi candva nu puteam sa traiesc fara radio, TV, sau o multime de albume pe calculator. Asa ca te inteleg perfect...

      Ștergere
  12. Eu zic ca merita Di Caprio, a interpretat extraordinar rolul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu zic la fel. Tre' sa facem cumva sa intram in juriu anul viitor :p

      Ștergere
  13. Per total mi-a placut mai mult filmul cu Django

    Care pe alocuri a fost si amuzant!

    Desi la genre nu are ,,comedy'' a fost peste destule la care se mentioneaza ,,comedy''

    Si J.Foxx si Waltz au fost comici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fata de 12 years sclave asta, clar si mie mi-a placut mai mult Django anul trecut.

      Ștergere

© BLOGUL LARISEI · THEME BY WATDESIGNEXPRESS